Cliënten stop

 Helaas zit mijn agenda zo vol, dat ik geen nieuwe cliënten aan kan nemen. De vraag naar behandelingen is groter dan ik kan aanbieden. Alleen in geval van ingroeiende nagel problematiek, kunt u als nieuwe clientelefonisch contact opnemen.

Nieuws, blogs, aanbiedingen

kortom alle actuele ontwikkelingen bij Pedicure Salon Cindy vind je hier
wil je op de hoogte blijven, van nieuws, openingstijden, vakanties, aanbiedingen, nieuwe behandelingen en andere wetenswaardigheden? Schrijf je dan ook in op de nieuwsbrief. Je ontvangt alleen mail, wanneer er echt iets te melden is en je mag je altijd weer uitschrijven.

WebShop Geopend
WebShop Geopend

Webshop Love4Feet.nl geopend.     Webshop voor consumenten én de voetzorg professional Bij ons ben je aan het juiste adres voor fijne voetverzorging producten. Wat denk je van een verzorgende voetcrème, voor ieder huidtype wat wils? Een fijne scrub, de...

read more
Corona en de AVG
Corona en de AVG

Mocht er iemand in de praktijk zijn geweest die besmet blijkt te zijn. dan kan ik gevraagd worden de gegevens van cliënten die ook aanwezig waren over te dragen aan de GGD, voor het contactonderzoek. In het kader van gegevensbescherming, AVG, heb ik daar je toestemming voor nodig. Om niet iedereen lastig te moeten vallen met formuliertjes, heb ik dit opgevangen door mijn Privacy Policy aan te passen.Wil je weten hoe dat precies zit, lees dan mijn Privacy Policy.

read more
Cindy Oosterkamp
Cindy Oosterkamp

medisch pedicure en vakdocente

Wil je meer weten over mij, mijn praktijk, de webshop of de trainingen die ik geef? Bekijk dan de website eens. Over de traingen vind je meer op www.love4feet.nl. Ook ben ik de medeoprichter van Stichting Arkada Nederland. Daar vind je bijvoorbeeld alle gecertificeerde specialisten in Nederland. www.stichtingarkadanederland.nl.

 

Don`t copy text!