Nieuws, blogs, aanbiedingen

kortom alle actuele ontwikkelingen bij Pedicure Salon Cindy vind je hier
wil je op de hoogte blijven, van nieuws, openingstijden, vakanties, aanbiedingen, nieuwe behandelingen en andere wetenswaardigheden? Schrijf je dan ook in op de nieuwsbrief. Je ontvangt alleen mail, wanneer er echt iets te melden is en je mag je altijd weer uitschrijven.

Corona en de AVG
Corona en de AVG

Mocht er iemand in de praktijk zijn geweest die besmet blijkt te zijn. dan kan ik gevraagd worden de gegevens van cliƫnten die ook aanwezig waren over te dragen aan de GGD, voor het contactonderzoek. In het kader van gegevensbescherming, AVG, heb ik daar je toestemming voor nodig. Om niet iedereen lastig te moeten vallen met formuliertjes, heb ik dit opgevangen door mijn Privacy Policy aan te passen.Wil je weten hoe dat precies zit, lees dan mijn Privacy Policy.

read more
Back to Work!
Back to Work!

De praktijk is weer geopend en de cursussen starten weer. Ervaar je klachten, zelfs al lijken ze nog zo mild, of kom je terug uit een code oranje gebied? Neem alsjeblieft je sociale verantwoordelijkheid en verzet je afspraak of je cursus. Ik ben je er dankbaar voor.

read more
Cindy Oosterkamp
Cindy Oosterkamp

medisch pedicure en vakdocente

 
Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of de trainingen die ik geef? Bekijk dan de website eens. Over de traingen vind je meer op www.pobyc.nl. Ook ben ik de medeoprichter van Stichting Arkada Nederland. Daar vind je bijvoorbeeld alle gecertificeerde specialisten in Nederland. www.stichtingarkadanederland.nl.

 

Don`t copy text!