Zoals iedereen inmiddels weet heeft ons kabinet weer een landelijke lockdown afgekondigd. Helaas betekent dit dat ook de praktijk weer haar deuren moest sluiten tot 19 januari 2021.

Alle afspraken tot 19 januari zijn geannuleerd!!

Omdat ik medisch pedicure ben, mag ik wel medisch noodzakelijke zorg verlenen aan mijn eigen cliƫnten. Denk daarbij aan zorg die onbehandeld, een gevaar gaat opleveren voor het ontstaan van ontstekingen.

Ik heb inmiddels de mensen die naar mijn mening zorg nodig hebben, benaderd en een afspraak met hen gemaakt. Maar heb jij, of krijg jij, in deze periode een probleem aan je voeten, neem dan gerust contact met mij op. Samen bekijken we dan wat er precies aan de hand is. Misschien kan ik je adviseren en als het nodig is, zal ik je helpen. Om die zorg een beetje te stroomlijnen en eventueel verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken, heb ik iedere week tijdens de lockdown, 1 praktijkdag en wel op 16-12, 18-12, 7-1 en 13-1. Er is dus geen keuze mogelijk!

Omdat de feestdagen voor de deur staan heb ik nu even vakantie. Vanaf maandag 4 januari, ben ik weer bereikbaar. Ik wens iedereen ondanks deze nare omstandigheden toch heel fijne feestdagen. Maar vooral wens ik voor iedereen een mooi, gezond en veel gezelliger nieuwjaar.

Hartelijke groeten,

Cindy

Don`t copy text!
Share This