Specialist in

ingroeiende nagels!

Als gediplomeerd Medisch pedicure, heb ik al jaren een passie voor het behandelen van allerlei vormen van ingroeiende nagels. Een erg vervelend en pijnlijk probleem, dat vaak onderkend wordt.

Ik heb fantastische technieken in huis om u te kunnen helpen, onder andere Arkada’s Methode en de draadbeugeltechniek UniBrace. Beide zeer innovatieve moderne, niet invasieve technieken met zeer goede resultaten.

Naast mijn werk in de praktijk, geef ik in het hele land les in de Arkada Methode en het UniBrace beugelsysteem. Ik ben voorzitter van Stichting Arkada Nederland en samen met mijn echtgenoot, hebben wij groothandel en webshop Love4Feet, waar  u onder andere alle Arkada producten kunt vinden Kijk snel eens op www.love4feet.nl of klik op “webshop” in de navigatie balk bovenaan de pagina.

Voor mijzelf is het natuurlijk ook belangrijk om op de hoogte te blijven van noviteiten in mijn branche en ik volg daarom regelmatig bijscholing in binnen- en buitenland.

Ik help u in een mooie, lichte praktijkruimte, van alle gemakken voorzien. De praktijk is gevestigd op de begane grond en u kunt gratis parkeren.  

Ik ben aangesloten bij brancheorganisaties Provoet en Stipezo en sta ingeschreven in het ProCert kwaliteitsregister.

Graag begroet ik u binnenkort in mijn praktijk, u bent van harte welkom!

U kunt bellen voor een afspraak of zelf een afspraak plannen via de online agenda op deze website. Klik op de groene knop onderaan de pagina.

 Vriendelijke groeten,

Cindy Oosterkamp

Arkada Methode

revolutie voor ingroeiende nagels

Met de Arkada Methode is het mogelijk binnen een uur de vorm van een ingroeiende nagel te flink te veranderen.

 

LEES MEER

 

 

Wrat behandeling

met Cryo pen

De Cryo pen bevriest uiterst precies, door middel van stikstof met zeer hoge druk, uw wrat. Daardoor zal deze verdwijnen. Er zijn meestal wel meerdere behandelingen nodig, want een wrat is helaas een zeer hardnekkig virus. De behandeling is daardoor ook zeer geschikt voor kinderen.

Vraag ernaar in de praktijk! 

 

UniBrace

de “alles-kunner” nagelbeugel

UniBrace is een nagel beugel systeem met oneindige mogelijkheden. Het verandert de vorm van uw ingroeiende nagels op een zachte meer geleidelijke manier.

 

LEES MEER

 

Wie ben ik

Mijn naam is Cindy Oosterkamp-Scheffer.
Ik ben medisch pedicure met een specialisatie in ingroeiende nagels.
Sinds een aantal jaren geef ik naast mijn praktijk les aan collega’s. Dat heb ik jaren gedaan bij een opleidingsinstituut in Arnhem, maar sinds 5 jaar  in eigen beheer, onder de naam Love4Feet. Ik geef in het hele land, cursussen in 2 verschillende technieken om ingroeiende nagels te behandelen. De Arkada Methode en het UniBrace systeem. Deze technieken, afkomstig uit het buitenland, zijn zeer innovatief en geven geweldige resultaten.

Love4Feet is ook distributeur, groothandel en webshop in onder andere alle Arkada- en UniBrace producten.

Naast dit alles heb ik Stichting Arkada Nederland opgericht. Deze stichting heeft als doel de 2 technieken Arkada en UniBrace te promoten en meer bekendheid te geven onder het publiek, onze collega’s en huisartsen en podotherapeuten.

U kunt mij ook vinden op social media als Facebook, Instagram en Linkedin. De links vind u bovenaan de site.

 

PRODUCTEN

In de praktijk werk ik graag met verantwoorde zoveel mogelijk natuurlijke producten
Merken met respect voor de huid én de natuur

WANDELWOL

Pedicure Salon Cindy is Official Dealer, ofwel verkooppunt van Wandelwol. De wandelvierdaagse hit, al meerdere jare op rij.

Ideaal om een pijnlijke plek drukvrij te leggen, blaren te verlichten en wrijving te voorkomen. 

PECLAVUS

Peclavus biedt een zeer uitgebreide verzorgingslijn voor de voeten. Er zijn producten voor ieder huidtype verkrijgbaar. Voor de normale huid, een drogere huid, kloven, anti transpiratie, specifiek voor diabetici. 

Fijn is dat Peclavus een gerenomeerd Duits merk is dat ook dier en natuur vriendelijk is. Het draagt zelfs het NaTrue keurmerk.

Kwaliteit voor een ook nog eens zeer betaalbare prijs!

ARKADA

In de praktijk werk ik ook erg graag met de producten van het Poolse merk Arkada.

Het Arkada TC-16 serum is winaar van een LNE Award en een fantastisch product. Het bevat een zeer hoog aandeel collageen dat de huid en nagel, soepel maakt en haar veerkracht teruggeeft.

Naast het serum is er ook een anti mycose product, 08 Oil en een heerlijke voetenzalf verkrijgbaar. 

Alle producten weer op natuurlijek basis, met toevoeging van tea tree olie en oregano voor een ontstekingwerend en anti bacterieel effect.

LCN

Al jaren een hit in mijn praktijk. Nagellak van LCN. In mooie flesjes van 8 ml verkrijgbaar in ontelbaar veel prachtige kleuren. Altijd stijlvol. 

  • vegan
  • direct droog
  • crèmige textuur, die prachtig vloeit
  • optimale dekking
  • fijn rond profi-penseel
  • lange houdbaarheid
  • briljant kleurresultaat
  • vrij van:  TPHP, Formaldehyde, Formaldehyde releasers, Toluene BHT (Hydroxytoluol), DBP, Camphor
Don`t copy text!