Medisch Pedicure

gespecialiseerd in ingroeiende nagels

Als gediplomeerd Medisch pedicure, kan ik naast iedereen die voetverzorging belangrijk vind, ook mensen helpen met een meer medisch gerichte behoefte aan voetverzorging. Denk hierbij aan diabetes- en reuma patiënten, of mensen met een spastische voet, sterk verwaarloosde voeten of ouderen. Ook oncologiepatiënten kunnen bij mij op gepaste en professionele voetzorg rekenen.

Als Medisch pedicure kan ik u helpen met diverse technieken voor allerlei voetproblemen. Mijn specialisatie ligt in het behandelen van ingroeiende nagels. Daarvoor heb ik 2 mooie technieken in huis, afkomstig uit Polen. De Arkada Methode en de nieuwe beugeltechniek UniBrace. Voor beide technieken ben ik ook  de instructeur in Nederland. Ik geef les aan collega’s in de voetzorg. Naast deze technieken bied ik ook gel en acryl reparaties, anti druk technieken en ortheses aan en is naast uw pedicure behandeling een nagellakje of gelpolish ook mogelijk!

Ik help u in een mooie, lichte praktijkruimte, van alle gemakken voorzien. De praktijk is gevestigd op de begane grond en u kunt gratis parkeren.  Ik ga uit van uw wensen, maar zal u in uw keuze ondersteunen door u te adviseren hoe u uw voeten in topconditie kunt houden.

Ik ben aangesloten bij brancheorganisaties Provoet en Stipezo en sta ingeschreven in het KRP.

Naast mijn werk in de praktijk, verzorg ik als freelance vakdocent, lessen aan collega pedicures in 2 innovatieve technieken op gebeid van ingroeiende nagels; de Arkada Methode en het UniBrace beugelsysteem. Ook voor mijzelf is het belangrijk op de hoogte te blijven van noviteiten in mijn branche en ik volg daarom regelmatig bijscholing. Ik heb een webshop met fijne verzorgingsproducten www.love4feet.nl en ik ben de eigenaresse van Stichting Arkada Nederland.

Graag begroet ik u binnenkort in mijn praktijk, u bent van harte welkom!

Belt u even voor een afspraak?

 

Pedicure behandeling

de basis voor iedereen

Een fijne complete behandeling. Eelt en likdoorns verwijderen, nagels knippen, schoonmaken en gladfrezen. Afgesloten met een korte massage! U loopt weer op wolkjes

Arkada Methode

revolutie voor ingroeiende nagels

Met de Arkada Methode is het mogelijk binnen een uur de vorm van een ingroeiende nagel te flink te veranderen.

 

LEES MEER

 

 

Wrat behandeling

met Cryo pen

De Cryo pen bevriest uiterst precies, door middel van stikstof met zeer hoge druk, uw wrat. Daardoor zal deze verdwijnen. Er zijn meestal wel meerdere behandelingen nodig, want een wrat is helaas een zeer hardnekkig virus. De behandeling is daardoor ook zeer geschikt voor kinderen.

Vraag ernaar in de praktijk! 

 

Risico voeten

diabetes, reuma, oncologie…

Heeft u een aandoening als diabetes, reuma of misschien zit u in een oncologisch behandeltraject? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Voor diabetes voetzorg heb ik een contract met 2 gerenomeerde podotherapeuten. 

UniBrace

de “alles-kunner” nagelbeugel

UniBrace is een nagel beugel systeem met oneindige mogelijkheden. Het verandert de vorm van uw ingroeiende nagels op een zachte meer geleidelijke manier.

 

LEES MEER 

 

Wie ben ik

Mijn naam is Cindy Oosterkamp-Scheffer.
Ik ben medisch pedicure met een specialisatie in ingroeiende nagels.
Sinds een aantal jaren geef ik naast mijn praktijk les aan collega’s. Dat heb ik jaren gedaan bij een opleidingsinstituut in Arnhem, maar sinds 5 jaar  in eigen beheer, onder de naam Love4Feet. Ik geef in het hele land, cursussen in 2 verschillende technieken om ingroeiende nagels te behandelen. De Arkada Methode en het UniBrace systeem. Deze technieken, afkomstig uit het buitenland, zijn zeer innovatief en geven geweldige resultaten.

Naast dit alles heb ik Stichting Arkada Nederland opgericht. Deze stichting heeft als doel de 2 technieken Arkada en UniBrace te promoten en meer bekendheid te geven onder het publiek, onze collega’s en huisartsen en podotherapeuten.

U bent van harte welkom in mijn praktijk. Ik werk alleen op afspraak en deze kunt u telefonisch maken of via de online agenda op deze website.

U kunt mij ook vinden op social media als Facebook, Instagram en Linkedin. De links vind u bovenaan de site.

Met vriendelijke groeten,
Cindy

PRODUCTEN

In de praktijk werk ik graag met verantwoorde zoveel mogelijk natuurlijke producten
Merken met respect voor de huid én de natuur

WANDELWOL

Pedicure Salon Cindy is Official Dealer, ofwel verkooppunt van Wandelwol. De wandelvierdaagse hit, al meerdere jare op rij.

Ideaal om een pijnlijke plek drukvrij te leggen, blaren te verlichten en wrijving te voorkomen. 

PECLAVUS

Peclavus biedt een zeer uitgebreide verzorgingslijn voor de voeten. Er zijn producten voor ieder huidtype verkrijgbaar. Voor de normale huid, een drogere huid, kloven, anti transpiratie, specifiek voor diabetici. 

Fijn is dat Peclavus een gerenomeerd Duits merk is dat ook dier en natuur vriendelijk is. Het draagt zelfs het NaTrue keurmerk.

Kwaliteit voor een ook nog eens zeer betaalbare prijs!

ARKADA

In de praktijk werk ik ook erg graag met de producten van het Poolse merk Arkada.

Het Arkada TC-16 serum is winaar van een LNE Award en een fantastisch product. Het bevat een zeer hoog aandeel collageen dat de huid en nagel, soepel maakt en haar veerkracht teruggeeft.

Naast het serum is er ook een anti mycose product, 08 Oil en een heerlijke voetenzalf verkrijgbaar. 

Alle producten weer op natuurlijek basis, met toevoeging van tea tree olie en oregano voor een ontstekingwerend en anti bacterieel effect.

LCN

Al jaren een hit in mijn praktijk. Nagellak van LCN. In mooie flesjes van 8 ml verkrijgbaar in ontelbaar veel prachtige kleuren. Altijd stijlvol. 

  • vegan
  • direct droog
  • crèmige textuur, die prachtig vloeit
  • optimale dekking
  • fijn rond profi-penseel
  • lange houdbaarheid
  • briljant kleurresultaat
  • vrij van:  TPHP, Formaldehyde, Formaldehyde releasers, Toluene BHT (Hydroxytoluol), DBP, Camphor
Don`t copy text!